Sofie Smulders
Sofie Smulders Good vibes 23 nov 2016 / 17:03 uur

Man verkracht vrouw 4 uur voordat ze gaat bevallen

Een nare zaak in het Britse Hull. Een vrouw die op het punt stond te bevallen, werd op datzelfde moment verkracht door haar eigen partner. De zaak kwam woensdag voor. Dit meldt Metro UK.

De vrouw vertelde aan de rechter dat ze op handen en knieën ging zitten omdat zoveel pijn ondervond aan haar weeën. Haar partner, die samen met haar in bed lag, werd op dat moment wakker en vertelde haar dat hij seks met haar wilde. Ondanks dat de Britse meerdere malen aangaf dat zij hier geen zin in had, zette de man door en verkrachtte zijn vrouw.

Uit de verhoren in de rechtszaal blijkt dat de positie die de vrouw aannam in bed, de man opwond. „Meen je dit serieus?”, was dan ook haar reactie toen haar partner haar vertelde dat hij zin had in seks. Hij negeerde dit compleet en ook haar geschreeuw kon hem niet stoppen.

Vergeten

Vier uur later beviel ze in het ziekenhuis van een gezonde baby. De kersverse moeder leek de nachtmerrie die aan de bevalling vooraf was gegaan enigszins te zijn vergeten. Toen ze echter weer thuiskwam en in haar slaapkamer werd herinnerd aan het dubieuze tafereel, besloot ze haar man aan te geven.

Dat was echter niet de enige reden. De man leek volgens de vrouw ook vreemd gedrag jegens zijn pasgeboren kind te vertonen. Wanneer de moeder haar kindje op wilde pakken, zei hij dat ze dat niet moest doen en schold hij de baby uit.

De zaak moet nog nader onderzocht worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man verkracht vrouw 4 uur voordat ze gaat bevallen
Sluiten