Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 3 nov 2016 / 20:33 uur

Man opent na 32 jaar overwinningsbiertje uit vriezer

Na 108 jaar is het de honkbalclub Chicago Cubs gelukt om de belangrijke World Series cup te winnen. Genoeg reden voor de opa van de Amerikaanse Grace om een biertje dat hij 32 jaar geleden in de vriezer stopte voor dit speciale moment, te openen.

De opa van Grace plaatste het biertje 23 jaar geleden in de vriezer en zei dat hij blikje pas zou openen als ‘zijn’ club de World Series zou winnen. „Vandaag was de dag”, zegt Grace bij een filmpje dat zij op Twitter plaatste. Aangezien een biertje niet zoals een wijntje met de jaren beter wordt, vragen wij ons sterk af hoe deze ‘overwinningsborrel’ heeft gesmaakt. Het filmpje doet het in ieder geval goed online: al meer dan 23 duizend mensen deelde het winnaarsdrankje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man opent na 32 jaar overwinningsbiertje uit vriezer
Sluiten