Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 7 nov 2016 / 11:39 uur

Man loopt met uitgestoken ogen door Brussel

Update: In Brussel is zondag een Nederlander aangehouden op verdenking van het uitsteken van iemands ogen. Dat meldt het Openbaar Ministerie in Brussel De verdachte woont in België en heeft bekend dat hij heeft gevochten met het slachtoffer. Hij kan echter niet met zekerheid bevestigen dat hij de ogen van het slachtoffer heeft uitgestoken.

In de Brusselse wijk Elsene is men dit weekend opgeschrikt door een wel heel afschuwelijk tafereel. Een man liep in de nacht van zaterdag- op zondagochtend met uitgestoken ogen over straat, zo meldt het Franstalige La Dernière Heure.

Een voorbijrijdend persoon trof de man rond drie uur ’s nachts aan met zware verwondingen aan zijn hoofd. De ogen zouden verderop op straat aangetroffen zijn. In de recentste verklaring laat de Brusselse politie weten nog altijd geen verdachte te hebben opgepakt.„En we weten voorlopig ook nog niet op welke manier de ogen zijn verwijderd. De man is buiten levensgevaar, maar moet nog enkele operaties ondergaan voor hij de eerste keer verhoord kan worden.”

Het gaat om een Afrikaanse man van 33 jaar, die woonachtig is in België. De politie sluit niet uit dat het om een afrekening gaat tussen Afrikaanse bendes. In het verleden werden bendeleden nog wel eens in hun benen geschoten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man loopt met uitgestoken ogen door Brussel
Sluiten