Metro
Metro Good vibes 4 nov 2016 / 17:00 uur

Ludieke reclameborden na vijftiende inbraak winkel

Voor een winkelier in het Utrechtse Woerden is een wel heel originele reclamecampagne gestart. Nadat er voor de vijftiende keer was ingebroken bij ondernemer Erik Valk, besloot een aantal ondernemers op ludieke wijze reclame te maken voor de heropening van de zaak.

Gepostet von Erik Valk am Freitag, 4. November 2016

Vijftien inbraken

De eigenaar van Falcon Fashion moet er onderhand moedeloos van worden: al vijftien keer sloegen boeven hun slag bij de winkel van Falcon Fashion. Toch weigert Valk op te geven. Inmiddels zijn rampaaltjes geplaatst die auto’s uit de winkelpui moeten houden, aldus Dichtbij.nl.

Wij, het team van falcon fashion en falcon fashion dandy department willen graag iedereen hartelijk bedanken voor het…

Gepostet von Erik Valk am Montag, 31. Oktober 2016

Acht ondernemers besloten op grappige wijze aandacht te vragen voor de heropening van de zaak. De grappige reclameborden worden massaal gedeeld: „Falcon Fashion is weer geopend. ‘s Nachts alleen op afspraak”, staat op een van de borden vermeld. „Falcon Fashion is weer geopend. Wees er snel bij, want voor je het weet is het weer weg”, staat op een ander bord. „Falcon Fashion is weer geopend. Al 15x verkozen tot populairste modezaak van Woerden!”

Foto’s van de borden worden massaal gedeeld op social media.

wat tof dit.

Gepostet von Woerden Dichtbij am Freitag, 4. November 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ludieke reclameborden na vijftiende inbraak winkel
Sluiten