IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 7 nov 2016 / 17:56 uur

Lief! 12-jarige maakt knuffels voor zieke kinderen

Keer op keer blijkt er ergens op aarde weer een kleine filantroop rond te lopen. Pizza voor Louisiana-slachtoffers, knuffels voor arme kinderen, geld voor daklozen of gesloopte moskeeën, cadeaus voor daklozen, een hoop kinderen zijn vrijgevig. En bij hun club voegt zich nu de 12-jarige Campbell Remess.

Teddyberen

De Australische knul woont in Tasmanië en maakt teddyberen voor zieke kinderen. Dat doet hij met de hand. Zijn project heet Project 365, daarmee probeert hij kinderen in ziekenhuizen een pluizig cadeau te bezorgen.

Toen Campbell negen jaar oud was, vroeg hij zijn ouders of hij met kerst cadeaus voor de kinderen in ziekenhuizen mocht kopen. Dat werd natuurlijk veel te duur, valt te lezen in een post in Campbells Facebookgroep. Dus besloot hij ze maar zelf te maken.

https://www.youtube.com/watch?v=n1Pbu2ZANGk

Donaties

Drie jaar later heeft Campbells idee een hoop aandacht gekregen, vooral nadat hij door The Feed werd geïnterviewd. „Een heleboel mensen hebben wol en andere spullen gedoneerd”, vertelt hij aan ABC News. Via de Facebookgroep kun je op de hoogte blijven van zijn knuffelproject.

Tiny toymaker captures hearts around the globe

The story of Campbell Remess, a young Hobart boy who makes bears for sick children, has captured the hearts of millions around the world, and he’s taking the attention in his stride.Read more: http://ab.co/2foalmz

Gepostet von ABC News am Samstag, 5. November 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lief! 12-jarige maakt knuffels voor zieke kinderen
Sluiten