Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 19 nov 2016 / 19:18 uur

Leraar groet elke student met persoonlijke handdruk

Hij heeft niet alleen een legendarische naam, hij verdient ook nog eens een beker voor enthousiaste leraar: Barry White Jr. Barry is leraar van groep zeven op de basisschool genaamd Ashley Park in Charlotte, Amerika.

Barry heeft dé manier gevonden om zijn leerlingen enthousiast aan een nieuwe schooldag te laten beginnen. Hij begroet ze allemaal één voor één met een persoonlijke handdruk en/of dansje. Zo gaan alle kinderen lachend de klas in.

De overkoepelende organisatie, Charlotte-Mecklenburg Schools’, postte een video van de leraar op Facebook en daar ontving de man niets dan lof. Het filmpje is al meer dan 895 duizend keer bekeken en bijna 19 duizend keer gedeeld.

Trots op de studenten

Een Facebookgebruiker reageert: „Creatief, ik vind het geweldig als leraren trots zijn op hun studenten en de studenten weten het ook!” Iemand anders reageert dat haar kinderen naar deze school gaan en dat de leraren hier simpelweg fantastisch zijn.

En volgens Daily Mail is Barry niet zomaar een hele vrolijke leraar, hij kiest bewust voor deze begroeting. „Bijna wel het belangrijkste component van lesgeven is deze persoonlijke band.”

Wow!!! Check out how teacher Barry White, Jr. greets each of his Ashley Park Pre K – 8 School 5th graders with their own specialized handshake!

Gepostet von Charlotte-Mecklenburg Schools am Mittwoch, 28. September 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Leraar groet elke student met persoonlijke handdruk
Sluiten