Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 10 nov 2016

Is dit de mooiste kerstreclame van het jaar?

De nieuwe kerstreclame van John Lewis, een keten van warenhuizen in het Verenigd Koninkrijk, is gelanceerd. Ieder jaar weer weet de organisatie te ontroeren met een pakkende kerstreclame. Dit jaar is de kerstreclame gelanceerd onder de titel Buster The Boxer.

https://www.youtube.com/watch?v=sr6lr_VRsEo

Trampoline

Het verhaal gaat over een meisje met de naam Bridget. Ze is gek op springen. Haar vader en moeder besluiten daarom om haar een trampoline te geven voor kerst. Op eerste kerstdag blijkt echter ook boxer Buster gek te zijn op springen.

Eerder deze maand ging al een zogenaamde John Lewis-reclame viral. Het betrof echter niet de officiële kerstreclame, maar een schoolopdracht van student Nick Jablonka. Hij werd door John Lewis uitgenodigd eens op de koffie te komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Is dit de mooiste kerstreclame van het jaar?
Sluiten