Sofie Smulders
Sofie Smulders Good vibes 10 nov 2016 / 14:05 uur

Huilende baby gevonden in prullenbak op wc vliegveld

Een schokkende ontdekking van het schoonmaakpersoneel van het vliegveld van Wenen. In de prullenbak van een van de toiletten vonden medewerkers donderdagnacht een baby. Dit meldt de Oostenrijkse nieuwssite Heute.

Een schoonmaker hoorde plotseling gehuil en haastte zich naar het damestoilet, waar de baby in een plastic zak in een afvalbak lag. Ze haalde er een arts bij die alles in het werk stelde om ervoor te zorgen dat de baby in leven bleef.

Radeloos

Het lukte de arts aanvankelijk om de hartslag van het kindje aan de praat te krijgen. De baby werd in stabiele toestand naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht, maar heeft het uiteindelijk niet gered vanwege een gebrek aan zuurstof.

Uit onderzoek van de politie blijkt achteraf dat het overleden kind eerder die nacht ter wereld gebracht door een 27-jarige vrouw, die in radeloze toestand gevonden werd bij de transitzone van het Weense vliegveld. Het is nog niet bekend waar ze vandaan komt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Huilende baby gevonden in prullenbak op wc vliegveld
Sluiten