Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 30 nov 2016 / 09:05 uur

Handig! Kaart toont beste technoclubs ter wereld

Veel mensen die op vakantie gaan, willen feesten. Het is alleen niet altijd even makkelijk om in een vreemd land een goede house- of technoclub te vinden. Met de Techno Traveller Map is dit verleden tijd.

De kaart toont clubs over de hele wereld, en niet alleen op voor de hand liggende plekken zoals Berlijn en Londen. Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van Phonoteque in Uruguay, Temple in Kenia of The Obersvartory in Vietnam? Volgens de maker de kaart, Matthieu Rodrigues, een dj, producer en evenementenorganisator uit Parijs, zijn ze een bezoek waard.

Nederlandse clubs

Ook Nederland is goed op de kaart vertegenwoordigd. Technoliefhebbers in Nederland het kunnen volgens Rodrigues het beste naar Shelter, De School, Marktkantine of de Gashouder in Amsterdam. Ook Transport in Rotterdam en Basis in Utrecht staan op de kaart.

Zit jij naar de kaart te kijken en mis je een plek op aarde waar jij uitzinnig hebt staan raven? Via de website van Techno Traveller Map kan je een verzoek indienen om de club van jouw keuze toe te laten voegen aan de kaart. Op die manier wijzen technoliefhebbers elkaar overal ter wereld de weg naar de beste clubs.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Handig! Kaart toont beste technoclubs ter wereld
Sluiten