Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 24 nov 2016

Fotograaf maakt kattenhoedjes van haarballen

Haarballen, veel kattenbaasjes gruwelen van deze ‘drolletjes’ van ingeslikt haar die katten regelmatig uitbraken. Dat geldt niet voor de Japanse fotograaf Ryo Yamazaki – hij doet er juist zijn voordeel mee. De man verzamelt de haren van zijn drie katten en maakt er katvriendelijke hoofddeksels van.

Yamazaki heeft drie Schotse vouwoorkatten: Nyaa (grijs), Mar (wit) en Wheat (rood-bruin). Parmantig poseren de katten voor de camera met allerlei hoofddeksels gemaakt van hun eigen haar: van hoge toverhoedjes tot pruikjes die lijken op het kapsel van Donald Trump.

De creaties van de fotograaf vallen bij een hoop kattenbaasjes in de smaak, want Yamazaki heeft inmiddels bijna 45.000 volgers op Instagram.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Fotograaf maakt kattenhoedjes van haarballen
Sluiten