Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 20 nov 2016 / 22:00 uur

Enorme fooi en lieve woorden voor bange migrant

Een enorme fooi van 100 dollar en een paar lieve woorden van een klant hebben de dag van Osama Ajour helemaal goedgemaakt, meldt The Denver Post.

Ajour, die in een restaurant werkt, kon zijn ogen niet geloven toen hij de fooi op zijn bonnetje zag. „Ik kon niet geloven wat ik zag. We hebben slechts twee minuten gepraat en ze heeft dit achtergelaten”, zegt de 24-jarige ober, die refereert naar een fooi van 100 dollar die hij kreeg, een dag na de verkiezingen waaruit blijkt dat Trump president van de Verenigde Staten wordt.

Naast de enorme fooi, schreef de vrouw ook enkele lieve woorden op de bon: „Je hoort hier en ik ben blij dat jij er bent.” Een vriend van Ajour plaatste de bon op zijn Facebook, waar de foto al snel honderden keren gedeeld werd. Mensen reageerden voornamelijk positief, met reacties als: ‘Jij hoort hier, wij horen hier allemaal. Wij zijn het land van vrijheid. Een persoon kan en gaat dat niet veranderen. Wees jezelf en wees sterk!’

Trump

De klant had Ajour gevraagd hoe hij zich voelde toen hij wist dat Trump de verkiezingen had gewonnen. „Ik antwoordde dat ik me, net als veel immigranten, zorgen maakte of ik misschien het land werd uitgezet.”

Ajour, die oorspronkelijk uit Palestina komt, vertelde de vrouw dat dit land veel beter was dan wat er tijdens de verkiezingen gebeurde. „Ze was gewoon heel erg aardig en geinteresseerd in hoe ik me voelde. Deze vrouw heeft mij zo blij gemaakt.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Enorme fooi en lieve woorden voor bange migrant
Sluiten