Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 11 nov 2016 / 15:19 uur

Duo drugssmokkelaars slikte 115 gevulde condooms in

Op het Ataturk-vliegveld in Istanbul werden vrijdagochtend twee Nigeriaanse mannen gearresteerd, omdat ze verdacht werden van drugssmokkel. Toen ze eenmaal mee waren genomen naar het Haseki-ziekenhuis, bleken ze inderdaad drugs bij zich te hebben, maar ze vervoerden die op een aparte manier.

De mannen van 22 en 27 jaar hadden samen namelijk in totaal 115 gevulde condooms ingeslikt. De ene man droeg op deze manier 700 gram heroïne met zich mee, de ander had 1,3 kilogram cocaïne in zijn maag. Het duo is voorlopig in hechtenis genomen en moet nu wachten op het oordeel van de rechtbank, zo schrijft het Turkse persbureau Dogan News Agency.

Vorige maand werd de grootste hoeveelheid drugs in Turkije ooit gevonden. In een kelder in Istanbul lag 1,1 ton chemisch gemodificeerde cannabis. De waarde van de op 7 oktober door de politie in beslagen genomen drugs bedraagt 7 miljoen euro

Reageer op artikel:
Duo drugssmokkelaars slikte 115 gevulde condooms in
Sluiten