Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 17 nov 2016 / 21:22 uur

Dit is de hartverwarmende kerstreclame van Heathrow

De Britse luchthaven London Heathrow Airport heeft zich gemengd in de strijd om de beste kerstadvertentie van het jaar. Het aangrijpende filmpje van twee teddyberen die naar huis gaan voor kerst is razend populair op sociale media.

Terwijl John Lewis, een keten van warenhuizen in Groot-Brittannië, kerst viert met Buster The Boxer komt het Londense vliegveld met een tranentrekkende reclame over ‘het beste cadeau dat je kan krijgen’: thuiskomen met kerst.

In de advertentie volgen we twee bejaarde teddyberen die landen op de Londense luchthaven. Na een lange reis gaat het echtpaar door de paspoortcontrole, kopen ze de laatste cadeautjes voor hun familie en halen ze hun (te) zware koffers op. Ten slotte komen ze eindelijk door de welbekende schuifdeuren in de aankomsthal waar de oudjes worden herenigd met hun geliefde familie.

John Lewis

Vorige week ging de John Lewis-reclame al viral. Dat verhaal gaat over een meisje met de naam Bridget. Ze is gek op springen. Haar vader en moeder besluiten daarom om haar een trampoline te geven voor kerst. Op eerste kerstdag blijkt echter ook boxer Buster gek te zijn op springen.

https://www.youtube.com/watch?v=sr6lr_VRsEo

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Dit is de hartverwarmende kerstreclame van Heathrow
Sluiten