Hester Ramaker
Hester Ramaker Good vibes 28 nov 2016 / 11:10 uur

Deze zeeleeuwenband speelt vrolijke kerstliedjes

Het is dan wel bijna Sinterklaas maar voor veel mensen is de aankomende kerst toch net een stukje interessanter. Voorbereidingen zijn al in volle gang en dat geldt niet alleen voor de winkelstraten en onze huiskamers. In Japan is een heuse band, bestaande uit zeeleeuwen, druk aan het oefenen voor een kerstconcert.

Het Otaru Aquarium in het noorden van Japan heeft een echte band in het repertoire. Drie zeeleeuwen spelen onder begeleiding van hun trainer een kerstliedje. De video is een aantal dagen geleden geplaatst op de Facebookpagina van het aquarium en ging direct viral.

In de band zitten drie zeeleeuwen. De pianist is Yume van twaalf jaar oud. De drum staat onder leiding van Hana van veertien jaar oud en Nana bespeelt het cimbaal. In de video spelen de zeeleeuwen het Japanse kerstlied ‘Awatenbou No Santa Claus’. Ze hebben ongeveer een week geoefend op het lied.

Awatenbou No Santa Claus:

De band wisselt nogal eens van repertoire, meldt de trainer van het trio. Nu kiezen ze specifiek voor kerstliedjes om het gezellige wintergevoel uit te dragen. Ook hoopt de trainer dat mensen zien hoe intelligent de dieren zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze zeeleeuwenband speelt vrolijke kerstliedjes
Sluiten