Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 22 nov 2016 / 15:17 uur

Audrey schrijft ode aan nieuwe vriendin ex

De nieuwe vriendin van je ex, het is vaak genoeg toch niet de meest geliefde persoon in je kennissenkring. Maar waarom eigenlijk niet? Spanning en jaloezie nemen vaak de overhand, maar Audrey Nicole bewijst dat het ook helemaal anders kan. Zij stuurde een open brief aan de nieuwe vriendin van haar ex.

Die nieuwe vrouw in het leven van haar ex is namelijk niet alleen zijn vriendin, maar ook de stiefmoeder van het dochtertje van Audrey. In de open brief schrijft de vrouw: „Dit is de vriendin van de vader van mijn dochter. Ik ben haar zo dankbaar omdat ze cadeautjes voor mijn dochter koopt, haar eten geeft en simpelweg voor Riley zorgt wanneer die bij haar vader is.”

Dat veel vrouwen vaak toch niet heel aardig zijn tegen de nieuwe vriendin van hun ex, snapt Audrey niet. „Het is niet makkelijk om voor iemand te zorgen die niet je eigen kind is, dus duw haar niet weg omdat ze haar best doet!” Daarnaast vindt ze het eigenlijk alleen maar heel erg goed, als er zoveel mogelijk mensen van haar dochter houden.

https://www.facebook.com/1008456879263333

Met de open brief hoopt Audrey andere moeders te inspireren gewoon wat aardiger te zijn en te onthouden wat echt belangrijk is. „Word volwassen, en focus op het moederschap. Hou je niet bezig met wat de nieuwe vriendin van je ex allemaal op Facebook en Instagram plaatst, terwijl je eigen kind naast je zit. Meer liefde, minder haat!”

Ode aan alle stiefmoeders

De ode aan de nieuwe vriendin van haar ex plaatste de vrouw begin deze maand al op Facebook, maar het gaat nu pas viral. Op het moment van schrijven heeft de brief al 363.000 likes gekregen en is hij bijna 150.000 keer gedeeld. Ondertussen grijpen veel andere vrouwen de ode aan om ‘stiefmoeders’ in hun omgeving een hart onder de riem te steken. Daarmee lijkt Audrey haar doel te hebben bereikt…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Audrey schrijft ode aan nieuwe vriendin ex
Sluiten