Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Good vibes 28 okt 2016 / 11:00 uur

YouTuber dompelt zich onder in Nutellabad

Misschien heb je er ooit over gedroomd, Een bad vol met Nutella. Maar om daadwerkelijk honderden potten hazelnootpasta leeg te lepelen in een bad, gaat voor de meeste mensen net een stap te ver. Niet voor YouTuber Cemre Candar, hij leefde zijn fantasie uit en lepelde 600 potten Nutella leeg in zijn badkuip!

Tijdens het vullen van de badkuip stopt Cemre regelmatig om te smullen van een lepel Nutella. Het duurt even maar daarna kan hij welverdiend genieten van zijn romige Nutellabadje. In de video is te zien hoe Cemre zich onderdompelt in het bad. Hij kan er niet over uit hoe geweldig de Nutella aanvoelt. „Het is geweldig en dit is zo comfortabel”, zegt hij in de video.

De video is afgelopen maand al meer dan 3 miljoen keer bekeken. Het is trouwens niet de eerste keer dat Cemre zijn bad vol laat lopen met iets anders dan water. Eerder gooide hij zijn bad vol met pittige saus en peper, dit was vooral een pijnlijke ervaring. Ook nam hij al eens een bierbad.

https://www.youtube.com/watch?v=Sx2rGqOwiV8

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
YouTuber dompelt zich onder in Nutellabad
Sluiten