Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 11 okt 2016 / 13:59 uur

‘Vrouw te vroeg bevallen na schok om clown’

Dat de zogenaamde ‘killer clowns’ meer kwaad dan goed doen, blijkt wel uit een verhaal uit het Britse Leicestershire. Daar is een vrouw afgelopen weekend te vroeg bevallen doordat een jongen verkleed als clown plots tevoorschijn sprong en haar liet schrikken. Dat is te lezen op de Facebookpagina ‘spotted whitwhick’.

Te vroeg geboren

Volgens een vriend schrok de vrouw zo erg dat haar kindje te vroeg ter wereld kwam: „Bedankt voor de zorgen over mijn vriendin. Ze was acht maanden zwanger een een achterlijk kind van 17 jaar sprong opeens tevoorschijn, verkleed als clown. De baby is te vroeg geboren, maar moeder en baby maken het goed”, schrijft hij.

In dezelfde post roept de vriend op de ‘onzinnige hype’ te stoppen: „Denk alsjeblieft na, oude mensen en zwangere vrouwen zijn niet de juiste personen om te laten schrikken.” De post is honderden keren gedeeld en heeft geleid tot de oproep om de tiener te arresteren.

https://www.facebook.com/&/posts/700191153472110

Ook in Nederland

De hype rond ‘killer clowns’ ontstond in de Verenigde Staten, maar is inmiddels ook naar Europa overgewaaid. Maandag kwamen ook de eerste berichten van een ‘killer clown’ in Nederland naar buiten. De politie Almere Buiten Hout waarschuwde buurtbewoners nadat er diverse meldingen over zo’n ‘killer clown’ binnen waren gekomen.

De Nederlandse clown zou met een mes in zijn handen de achtervolging inzetten op kinderen.

Waarschuwing Horror Clown.Beste bewoners, Afgelopen dagen hebben wij diverse meldingen gehad over een zogenaamde "…

Gepostet von Politie Almere Buiten Hout am Montag, 10. Oktober 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Vrouw te vroeg bevallen na schok om clown’
Sluiten