Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 6 okt 2016

Vliegtuigmaatschappij komt met kindvrije zones

Een droom voor veel mensen die vaak vliegen komt uit bij de Indiase vliegmaatschappij Indigo. De maatschappij introduceert namelijk kindvrije zones aan boord van haar vliegtuigen. Passagiers die in stilte willen werken kunnen dat op deze plekken, zonder kinderen doen.

De budgetmaatschappij heeft besloten een aantal rijen van de premium stoelen, waar je wat meer beenruimte hebt, aan te wijzen als kindvrij. Kinderen onder de 12 mogen daar niet meer zitten.
Op Twitter zijn de reacties wisselend. Veel mensen zijn positief, maar sommigen noemen het discriminatie. „Het betekent dat je geen extra beenruimte meer kan krijgen als je met kinderen reist”, reageert een boze Twitteraar.

Enthousiasme

De positieve reacties zijn volgens de Britse Metro wel in de meerderheid. „Wanneer komt dit concept naar Amerika”, vraagt een enthousiaste Twitter zich bijvoorbeeld af.

Indigo zegt haar zakelijke reizigers met de maatregelen tegemoet te willen komen. „Deze zones zijn bedoeld voor zakenreizigers die in stilte willen werken”, zegt de vliegtuigmaatschappij in een statement.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vliegtuigmaatschappij komt met kindvrije zones
Sluiten