Sofie Smulders
Sofie Smulders Good vibes 19 okt 2016 / 18:06 uur

Vermiste vrouw na 24 jaar gevonden in metalen vat

Het lichaam van een Duitse vrouw, van wie al 24 jaar niets meer vernomen werd, is gevonden in een metalen vat. De vrouw verdween op 26-jarige leeftijd en werd door haar man gewurgd.

Toen hij verhuisde naar een andere plaats nam hij het lijk mee naar zijn nieuwe woning en zette haar neer in de garage. De man bekende de moord, nadat hij eerder dit jaar als verdachte was aangemerkt. Hij gaf toe dat hij destijds ruzie had met zijn vrouw en haar bij de keel greep.

Geen veroordeling

Hij takelde haar zo erg toe dat ze stierf. Omdat hij de waarheid voor de buitenwereld wilde verbergen, besloot de man de vrouw in een vat te stoppen. Jaren ging voorbij, waarin de man doodleuk vertelde dat hij gescheiden was van zijn vrouw en dat ze naar het buitenland was vertrokken. Ook haar familie was niet bezig met de afwezigheid van de vrouw, aangezien ze daar al een tijd geen contact meer mee had.

De politie van Hannover vond de vrouw, die nu 50 jaar zou zijn geweest, in een dichtgelast vat. Haar ex-man wordt waarschijnlijk niet veroordeeld voor moord, omdat dit moeilijk te bewijzen is. Poging tot doodslag, wat hij dus wel bekend heeft, is al verjaard.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vermiste vrouw na 24 jaar gevonden in metalen vat
Sluiten