IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 10 okt 2016 / 12:37 uur

Tip: zo ben je zakkenrollers te slim af

Een gewaarschuwd mens telt voor twee, zegt men weleens. Die uitdrukking nam Jeff Wysaski wel heel serieus. Zijn vrienden waarschuwden hem voor zakkenrollers in Barcelona, dus besloot hij heel creatief te werk te gaan.

Hij ontwierp een portemonnee om de aandacht af te leiden. De komediant toonde zich creatief nadat zijn vrienden hem hadden gewaarschuwd dat hij tijdens zijn weekendje weg goed op zijn spullen moest letten. Nodig? Een oude herenportemonnee, een verjaardagskaart met muziek en een berg glitters.

People warned me about pickpockets in Barcelona. So I made this…

Gepostet von Obvious Plant am Montag, 3. Oktober 2016

Simpel

De nepportemonnee is vrij simpel te maken. Je knipt de kaart net zo hoog als de portemonnee. Zorg wel dat je de bedrading niet losknipt. Knip de zijkanten van de portemonnee los, vul met glitter en de kaart en de dief zal onder de glitter zitten terwijl er een lullig muziekje op de achtergrond speelt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tip: zo ben je zakkenrollers te slim af
Sluiten