Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 28 okt 2016 / 16:45 uur

Stel reist al 8 jaar de wereld rond in een camper

Ze reizen al acht jaar lang de wereld rond, in niets meer dan een kleine camper. De Britse Lauren en Craig ontmoetten elkaar bij een lokale pizzeria, maar verblijden het internet nu met hun prachtige avonturen.

Slechts 18 vierkante meter hebben ze tot hun beschikking, in de kleine camper die ze liefkozend ‘Daphne’ noemen. Toch gaat het de 27-jarige Lauren Winslow-Llewellyn en haar vriend Craig Hubbard (30) vooral om wat er zich buiten de deuren van hun voertuig bevindt. In acht jaar tijd hebben ze ruim 120.000 kilometer afgelegd, van hun woonplaats Brighton naar Azië, en van Zuid-Amerika naar Australië.

View this post on Instagram

Just Key West to go till we reach the true end of the roadtrip! 📍Fort De Soto, Florida #Florida #lovefl #usa #roadtrip #explorewithfriends #daphnesadventures #vanlife #gopro #goworldwide #heroadventures #gopro_epic #awesomelifestyle #outdoorsjournal #globalselfiestick #beachlife #welivetoexplore #adventurevisuals #worldexplorermag #travel #wanderlust #inspiredtravels

A post shared by Travel | Adventure | Vanlife (@nonstoptravelling) on

Minder stress

Op dit moment reizen ze zeven maanden door de Verenigde Staten, en de foto’s daarvan worden natuurlijk gedeeld met hun duizenden volgers op Instagram. Het stel ontmoette elkaar in een pizzeria, waar ze beiden werkten.

View this post on Instagram

A little video to show a day on the road in our beloved home on wheels. #vanlife #vanlifer #vanlifediaries #vanliferexplorer #daphnesadventures #vancrush #letscamp #travel #wanderlust #welivetoexplore #inspiredtravels #theoutbound #awolmag #gopro #goprovideo #goworldwide #heroadventures #gopro_epic #vanlifemovement #adventurevisuals #exploretocreate #worldexplorermag #bbctravel #explorewithfriends #usaroadtrip #roadtrip #southdakota #hifromSD #blackhills #liveauthentic

A post shared by Travel | Adventure | Vanlife (@nonstoptravelling) on

Al snel kwamen ze erachter dat ze allebei meer wilden. „We zijn nu negen jaar samen, waarvan acht jaar op reis”, vertelt Lauren aan The Daily Mail. „We houden van dezelfde dingen, van dezelfde vrijheid. Het normale leven met carrière, kinderen en rekeningen is een stuk stressvoller dan hoe wij leven.”

Altijd gelijk

Dat betekent niet dat de twee alles kunnen doen wat ze willen. Ze leven zuinig en moeten flexibel zijn. Zo gebruiken ze water uit rivieren om mee te douchen, is het toilet vaak een gat in de grond en zitten ze altijd op elkaars lip. „Natuurlijk hebben we soms ruzie”, gaat Lauren verder. ”Maar we kunnen nergens heen, dus op dat soort momenten moeten we gewoon tot tien tellen en accepteren dat ik altijd gelijk heb!”

View this post on Instagram

Nutella and banana pancakes were called for on this rainy morning. #daphnesadventures #vanlife #vanlifer #vanlifediaries #vanlifeexplorer #vancrush #campervan #simplelife #breakfast #camping #campvibes #camptrend #letscamp #travel #wanderlust #inspiredtravels #nomads #welivetoexplore #theadventurehandbook #traveleroftheweek #timeoutsociety #awesomelifestyle #awakethesoul #virginia #roadtrip #gopro

A post shared by Travel | Adventure | Vanlife (@nonstoptravelling) on

Het stel woont niet 365 dagen per jaar in de camper. Soms pakken ze een hotelletje, of moeten ze even terug naar huis. „Onze reisverzekering loopt af dus binnenkort zijn we even een tijdje thuis. Even goed eten, sparen en dan onze volgende droomreis naar Afrika plannen!”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stel reist al 8 jaar de wereld rond in een camper
Sluiten