IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 10 okt 2016 / 07:25 uur

Slang wil bier, blijft vastzitten in blikje

We kennen bijna allemaal wel dat moment dat je wanhopig het laatste restje bier uit een blikje probeert te krijgen. Maar helemaal in het blikje kruipen om de laatste druppels op te likken, is voor niemand handig. Ook niet als je een slang bent.

Die raken met hun ranke figuur soms vast op de meest vreemde plekken. In Victoria in Australië kregen slangenredders Rania Dowsett en Craig Bergman te maken met een van de dieren die vast zat in een blikje bier.

Benarde positie

Iemand merkte de slang en zijn ongemakkelijke positie op en belde meteen de dierenbescherming. Met de melding dat hij een extreem giftige zwarte slang had gevonden. Zelfs met zijn hoofd vast in het blikje kan deze slang een dodelijke beet veroorzaken.
Reptielenexperts Craig en Tania zijn uiteindelijk langsgekomen om de slang uit zijn benarde positie te verwijderen. Uiteraard werd er nog wel even een foto gemaakt. De slang is weer teruggebracht naar zijn habitat en vrijgelaten in de natuur.

The other evening a lovely man called concerned about this poor red belly who obviously had a drinking problem So we…

Gepostet von Tania Dowsett – Corby am Freitag, 7. Oktober 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Slang wil bier, blijft vastzitten in blikje
Sluiten