IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 8 okt 2016 / 20:15 uur

Politie onderzoekt waarom kip weg overstak

‘Waarom stak de kip de weg over?’ klinkt als het begin van een hele flauwe mop. Maar de Schotse politie heeft écht een onderzoek naar een kip die de weg overstak ingesteld. Dat gebeurde nadat verschillende bestuurders hun zorgen doorgaven aan de politie.

Officers were in East Marketgait, Dundee at 8.30 this morning after reports of a chicken trying to cross the road and…

Gepostet von Tayside Police Division am Freitag, 7. Oktober 2016

Veilig

Op Facebook schrijft de politie: „Onze agenten waren om half negen vanochtend in East Marketgait in Dundee nadat ongeruste bestuurders meldden van een kip die over probeerde te steken. De vogel is opgespoord en veilig naar het bureau gebracht. Er is contact opgenomen met de dierenbescherming, die zullen voor de kip zorgen tot de eigenaar is gevonden.”
Maar daarmee is de kous niet af: „De politie is op zoek naar informatie over waarom deze kip de weg overstak.” Of de eigenaar al gevonden is, is niet duidelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie onderzoekt waarom kip weg overstak
Sluiten