Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 28 okt 2016 / 19:00 uur

Oeps: Politie controleert flitsauto

In IJmuiden heeft de politie een pijnlijke blunder gemaakt. Agenten blokkeerden daar een verdachte auto om te kijken of er iets mee aan de hand was, maar in die auto zat een collega die snelheden aan het controleren was met een camera.

Volgens De Telegraaf waarschuwde een oplettende inwoner de politie. De inwoner zag dat er wel erg lang een auto geparkeerd stond zonder bestuurder, maar met iemand op de bijrijdersstoel. Agenten gingen op de melding af en blokkeerde de flitser.

Dat was geen handige actie, want de camera kon de weg daardoor niet meer zien en automobilisten die op dat moment te hard reden zijn daar dus mee weg gekomen. Er schijnt geen bekeuring te zijn uitgedeeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oeps: Politie controleert flitsauto
Sluiten