Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 15 okt 2016 / 08:42 uur

Meisje onder ‘narcose’ vraagt verpleger ten huwelijk

Wanneer iemand onder narcose is geweest en nog niet helemaal bij bewustzijn is, gebeuren er wel eens vreemde dingen. Zo vroeg een Amerikaans meisje haar knappe verpleger na een operatie ‘per ongeluk’ ten huwelijk.

„We zouden moeten trouwen. We zouden het schattigste koppel ooit zijn. Luke, ik hou van je. Je bent de liefste man die ik ken”, zegt het meisje in kwestie dat net onder het mes is geweest. Verpleger Luke speelt het spelletje mee. „We hebben elkaar nog maar net ontmoet, weet je zeker dat je wil trouwen?”, reageert hij lachend.

https://www.youtube.com/watch?v=udDsNv0sou4

De jonge patiënte bespreekt vervolgens de details van het huwelijk. „Ik wil in een kapel trouwen en alles moet blauw zijn”, zegt ze. Ook de bloemenmeisjes worden ter plekke in het ziekenhuis aangewezen. De verpleger heeft er weinig tegenin te brengen.

Viral

Luke wijst het meisje, die maar blijft zeggen hoeveel ze van hem houdt, erop dat hij uitkijkt naar het moment waarop ze ‘wakker’ wordt en de beelden van zichzelf terugziet. Achteraf blijken de beelden bij meer mensen in de smaak te vallen.

Het filmpje werd twee maanden geleden opgenomen en gaat inmiddels viral. Veel mensen zijn erg te spreken over de knappe verpleger en snappen wel waarom het meisje hem ten huwelijk vraagt: ,„Ik zou geen narcose nodig hebben om die kerel ten huwelijk te vragen”, reageert iemand.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meisje onder ‘narcose’ vraagt verpleger ten huwelijk
Sluiten