Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Good vibes 5 okt 2016 / 21:00 uur

Man livestreamt koppel dat overdosis heeft gehad

Wanneer mensen een ongeluk krijgen, aangevallen worden of teveel drugs hebben gebruikt, lijkt er maar één ding belangrijker dan de politie bellen. Een filmpje maken om vervolgens te verspreiden op social media. Het gebeurde wederom toen een koppel teveel heroïne op had en op straat lag te creperen.

Courtland Garner kwam het stel tegen en besloot de livestream op Facebook aan te slingeren. Op het filmpje is niet alleen te zien hoe één iemand bewusteloos over een bankje ligt terwijl de ander ook niet goed gaat, ook zijn er heel wat giechelende omstanders te zien die druk zijn met foto’s en filmpjes maken.

Sirenes

Pas als Garner bijna tien minuten live is, zijn er in de verte sirenes te horen. Het gaat om een stel dat teveel heroïne heeft gebruikt in Walgreens, Memphis, meldt de politie volgens The Mirror. De twee zijn uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht nadat een passerende motor het alarmnummer belde. De vrouw is meteen gearresteerd omdat ze gezocht werd.
De video verscheen maandag online en is op het moment van schrijven al ruim 19.000 keer geliked en meer dan een miljoen keer bekeken. Garner laat weten het filmpje online te hebben gezet om kinderen bij drugs weg te houden.

https://www.facebook.com/CourtlandKUSHGarner/videos/10153812302120404/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Man livestreamt koppel dat overdosis heeft gehad
Sluiten