Sherida van IJsselmuide
Sherida van IJsselmuide Good vibes 21 okt 2016 / 20:00 uur

Man drinkt ondanks overstroming rustig zijn koffie

Heftige regenval in Hong Kong heeft ervoor gezorgd dat delen van de regio onder water zijn komen te staan. Een Chinese man deed dat echter niet zoveel: hij ging gewoon naar de – compleet overstroomde – Starbucks voor zijn dagelijkse kopje koffie, mét een krantje erbij. Een foto van het tafereel ging viral en kreeg 12.000 likes.

【設計對白大賽】「咦?喂!報紙話今日會有雨喎!仆X喇,唔記得帶遮𠻹。」(圖片獲Kristy Chan授權轉載)(地點為「柴灣新翠花園星巴黑雨咖啡」)

Gepostet von 毛記電視 am Mittwoch, 19. Oktober 2016

Zoals te zien is op de foto, leest de man onverstoord zijn krantje terwijl om hem heen het water zo’n tien centimeter hoog staat. De Chinese televisiezender TV Most deelde de foto met daarbij de tekst „Huh? In de krant staat dat het vandaag zou regenen! Maar ik ben mijn paraplu vergeten.”

De likes en reacties stroomden binnen en de foto werd massaal gedeeld. Op moment van schrijven staat de teller op 12.000 likes, 1.500 reacties en is de foto al 2.600 keer gedeeld.

Onverwachts viral

Een verpleegkundige genaamd Kristy Chan maakte de foto om aan haar familie te laten zien hoe erg de overstromingen waren, vertelt zij aan de BBC. „Ik had natuurlijk niet verwacht dat hij viral zou gaan,” zegt de 23-jarige. Ze kan er wel om lachen: „Misschien heeft hij al zoveel meegemaakt in zijn leven dat de overstroming hem totaal niet stoorde.”

Al snel gingen creatievelingen aan de haal met het bijzondere kiekje dat Chan maakte, zoals hieronder te zien is:

「打風就大驚小怪,阿伯我有咩風浪未見過吖。」(原圖獲Kristy Chan授權轉載)(巨浪由朱千雪授權捲起)【設計對白大賽】http://bit.ly/2ekyZ7N

Gepostet von 毛記電視 am Mittwoch, 19. Oktober 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man drinkt ondanks overstroming rustig zijn koffie
Sluiten