Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 21 okt 2016 / 13:30 uur

Man bouwt muur dwars door huis na scheiding

Een scheiding is nooit fijn, zeker niet wanneer je een kast van een huis – en alles daarin – onderling moet verdelen. Een Russische rechter bedacht daar een simpele oplossing voor, maar of beide partijen daar nu zo blij van worden?

De 45-jarige Margarita Tsvitnenko en haar steenrijke man Sergey liggen in scheiding, maar geen van beiden willen ze hun miljoenenvilla in de Russische hoofdstad Moskou opgeven, meldt The Daily Mail. Na veel geruzie en een rechtszaak kwam de rechter met een oplossing: een muur, die het huis precies in tweeën zou verdelen.

Trap

Een opmerkelijke oplossing, die voor alleen maar meer problemen zorgt – voor Margarita, om precies te zijn. Niet lang na de zitting kwamen er bouwvakkers binnenlopen, in opdracht van Sergey. Die begonnen meteen met het bouwen van de muur, dwars door het huis, waarbij de trap aan Sergey’s kant viel.

Hulpdiensten

Gevolg: Margarita kan niet meer naar de slaapkamer, en een vriendin van haar die op de bovenverdieping was kon niet meer naar beneden. Zij moest door de hulpdiensten uit het huis worden gehaald, omdat Sergey haar er blijkbaar niet langs wilde laten. De vrouw moet nu een nieuwe trap laten bouwen om op haar deel van de bovenverdieping te komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man bouwt muur dwars door huis na scheiding
Sluiten