Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 8 okt 2016

Man (40) rijdt zwangere ‘vrouw’ (12) naar ziekenhuis

Een opmerkelijk verhaal uit China. Daar werd een man gearresteerd nadat hij een 12-jarig zwanger meisje naar het ziekenhuis bracht en beweerde dat zij zijn 20-jarige vrouw was.

Vrijwel direct nadat het meisje werd binnengebracht, heeft het ziekenhuispersoneel de politie ingeschakeld. De twee hadden een afspraak voor een controle in het ziekenhuis in Xuzhou in het oosten van China. De man beweerde dat ‘zijn vrouw’ drie maanden zwanger was.

https://www.youtube.com/watch?v=SL_MqKDUHLA

Kindbruid

De autoriteiten hebben heftige beelden vrijgegeven van het meisje. Op de foto’s is ze te zien met een enorme buik met striae. De artsen probeerden het meisje te ondervragen maar ze sprak geen Mandarijn. „Het is duidelijk dat ze nog een kind is. Ze is zeker geen twintig jaar oud”, zei de arts tegen de man. Volgens Metro UK reageerde hij fel: „Ik ben hier om haar te laten controleren, doe gewoon je werk. Stel geen vragen.”

Later bleek dat het meisje geen paspoort of identiteitsbewijs had. De politie denkt dat ze ontvoerd is of verkocht als kindbruid. Mogelijk komt ze niet uit China.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man (40) rijdt zwangere ‘vrouw’ (12) naar ziekenhuis
Sluiten