Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 8 okt 2016 / 17:21 uur

Lekker: sporter vindt kippenkop tussen chickenwings

Een bekende American Football-speler kwam tijdens het eten van chickenwings voor een vervelende verrassing te staan. Tussen de kip, die de 29-jarige Jared Cook had gehaald bij de bekende Amerikaanse keten Buffalo Wild Wings, zat een gefrituurde kippenkop. Foutje!

De 29-jarige topsporter spuugde direct al zijn eten uit toen hij de ontdekking deed. Een foto van de kippenkop plaatste hij op Twitter. Eerder was hij al teruggegaan naar het restaurant, maar daar zeiden ze dat dat kan gebeuren omdat dat de kip nou eenmaal vers is. Op Twitter werd de klacht serieuzer genomen.

https://twitter.com/JaredCook89/status/784372615909609472/photo/1

De kans dat Cook nooit meer kip gaat halen bij Buffalo Wild Wings is klein, want het is zijn lievelingseten. Zijn vrouw zou een boycot toejuichen. „Zij is vegetariër en adviseert mij –zeker nu- om ook vegetariër te worden. Misschien wel een goed idee, maar niet nu.”

De American Football-speler, die met zijn contract bij de Green Bay Packers een kleine twee miljoen euro per jaar verdient, heeft genoeg tijd om kip te eten. Hij heeft een enkelblessure en kan voorlopig dus niet spelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lekker: sporter vindt kippenkop tussen chickenwings
Sluiten