IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 11 okt 2016 / 20:50 uur

In dit hotel krijg je bijna alles wat je vraagt

Of je nog wensen hebt, is bij de duurdere hotels regelmatig de vraag wanneer je reserveert. Nou, daar had Imgur-gebruiker Tony Gagnon wel een antwoord op. Om een romantisch avondje met zijn geliefde nog romantischer te maken, vroeg hij om chocola. En een kat.

„Mag ik een doosje chocola voor de liefde van mijn leven? En een kat mag ook.”, schrijft hij in de reservering bij het Hilton Garden Inn in de Amerikaanse staat Louisiana. Het hotel besluit alles uit de kast te halen om het ‘t koppel naar wens te maken.

Ook een kat

Bij aankomst vinden Tony en zijn lief namelijk niet alleen chocola op het nachtkastje, ze kunnen ook rekenen op een kat. Maar dan wel in een fotolijstje. De chocola zit dan niet in een chique doosje en de kat is een plaatje, dat mag de pret voor Tony niet drukken.

Klik op de rechterkant van de afbeelding om de rest te bekijken.

Hilton Garden Inn, Louisville East has won my business forever.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In dit hotel krijg je bijna alles wat je vraagt
Sluiten