IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 4 okt 2016 / 14:39 uur

Held redt bange kitten van hoge flat

Het is maar een keer per jaar Dierendag en dan doe je net even wat extra’s voor je favoriete kat, hond of cavia. Maar een held in Singapore heeft een kitten deze dinsdag wel heel gelukkig gemaakt. Het beestje zat vast op een randje van een flat. Op de twaalfde verdieping.

Dierenambulance

Het doodsbange katje keek angstig naar beneden en dan weer omhoog. De dierenambulance uit het land maakte vervolgens een camera aan een stok vast. Met die stok wist de ambulance uiteindelijk het katje van de rand te halen.

Het arme beestje zat al een paar uur vast op de rand. Om ervoor te zorgen dat het beestje echt veilig van de rand afkwam, stonden er beneden ook nog twee mensen met een deken, voor het geval het beestje zou vallen.

Gelukkig is het allemaal goedgekomen en kwam de kat weer veilig binnen. De eigenaar is flink opgelucht. En wij ook.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Held redt bange kitten van hoge flat
Sluiten