Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 26 okt 2016 / 08:11 uur

Halloweengrap: Burger King verkleed als McDonalds

Hoe je als merk origineel met Halloween om kunt gaan? Burger King weet daar wel raad mee en kwam dinsdag met een briljante Halloweenactie in Amerika.

Een filiaal van de Burger King in Queens, New York, heeft daar namelijk een Halloweenkostuum aangekregen die de draak steekt met de grootste concurrent van de fastfoodketen: McDonalds. De locatie werd omgetoverd tot een spokerige McDonalds, inclusief enorme witte lakens over het volledige filiaal, met oogjes die de spoken tot leven lijken te brengen. De wenkbrauwen van de spoken zijn in de vorm van het bekende M-logo van McDonalds

https://www.facebook.com/&/posts/1666096373720897

Als kers op de taart regelde Burger King een lichtgevend reclamebord voor onder een van de spoken, waar de pesterige tekst: ‘Grapje. Wij grillen nog steeds onze burgers. Vrolijk Halloween’, opgeschreven staat, waarmee Burger King refereert naar de verschillende bereidingswijze van hamburgers die de twee ketens hebben.

https://www.instagram.com/p/BMANG9pjNPz/

Wie een hamburger kocht bij het filiaal van Burger King, kreeg de lekkernij deze keer in een wit doosje waar met viltstift McDonalds en het logo van McDonald’s opgeschreven waren. Wie de doos opende kreeg echter gewoon de bekende Whopper, met dezelfde tekst in de flap van het doosje als op het reclamebord buiten. Grappig!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Halloweengrap: Burger King verkleed als McDonalds
Sluiten