IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 23 okt 2016 / 13:59 uur

Doof jongetje hoort moeders stem voor het eerst

Het is waarschijnlijk één van de liefste dingen die je vandaag gaat zien. Als je kind doof is, weet je daar als ouder eigenlijk altijd wel een mouw aan te passen. Je leert gebarentaal of zoekt andere manieren om met je kind te communiceren.

Twee onbekende ouders zochten hun heil in de medische wereld. Ze lieten hun jonge baby een gehoorapparaat aanmeten. Zo’n prachtig moment moet vastgelegd worden, dus zo geschiedde. En dat levert een verschrikkelijk lief fragment op.

Wereld gaat open

Het kleine kindje hoort namelijk de stem van zijn ouders voor de eerste keer. Waar de kleine eerst nog hartverscheurend aan het huilen is, klaart zijn kleine gezichtje helemaal op als het de stem van moederlief voor het eerst hoort. Alle geluiden zijn voor de kleine een wereld die open gaat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Doof jongetje hoort moeders stem voor het eerst
Sluiten