Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Good vibes 11 okt 2016 / 19:15 uur

Deze knul is de meest romantische 10-jarige ooit

Misschien was je toen je een jaar of tien was ook smoorverliefd op dat ene mooie meisje of die knappe jongen uit je klas. Maar hoe verklaarde je die nou op de beste manier de liefde? Dat kunnen kinderen én volwassenen goed leren van een 10-jarige knul.

Op Reddit verscheen deze week een onwijs romantisch liefdesbriefje van een jongen uit groep 6. Hij schreef een liefdesverklaring naar een klasgenoot, Abby. De oom van het Abby postte het briefje op het forum.

Overwinning

„Lieve Abby”, begint het briefje. „Je ogen doen me denken aan de avondlucht. Mijn hart voelde als gebroken glas voor ik jou zag, toen voelde ik me alsof ik elke Pokémon ooit had. Ik hou ervan hoe oké je Zelda vindt, ondanks dat mensen denken dat het raar is. Als jij me leuk vindt, zou dat mijn eerste overwinning zijn.”

Jup, de kleine jongen, ziet het als een overwinning als Abby hem ook leuk vindt. Overigens heeft de jonge casanova wel een beetje hulp gehad van de meiden uit zijn klas, vertelt de oom van Abby erbij. Hij blijft hoe dan ook een kleine romanticus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Deze knul is de meest romantische 10-jarige ooit
Sluiten