IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 3 okt 2016 / 08:45 uur

Deze giftige rups is net een Donald Trump-pruik

Het is een man met vele mysteries, Donald Trump. Maar het grootste mysterie van de presidentskandidaat voor de Republikeinen, is misschien nog wel zijn kapsel. En daarover is een nieuwe theorie: Trump zou zijn hoofd bedekken met een giftige rups, niet met een toupet.

Natuurfotograaf Jeff Cremer ontdekte de bijzondere rups die eruit ziet als het kapsel van de Amerikaanse vastgoedmagnaat. De megalopygidae opercularis, zoals de rups in de wetenschappelijke wereld heet, is een donzige rups met dezelfde kleur als het kapsel van Trump, waarvan nog steeds niet bekend is of het een pruik is of zijn echte haar.

Vriendelijk

„Hij ziet er leuk, lief, vriendelijk en knuffelig uit”, zegt Jeff in het filmpje dat hij maakte met de rups. „Alle haren die hij heeft, zijn haren die prikken.” Met een speciale lens die microscopische beelden maakt, maakte Jeff een foto van de haren van de rups, waarop je duidelijk kunt zien dat ze er toch net even anders uitzien.

De haren van de rups zorgen voor heel veel huidirritatie als ze afbreken en op je huid terecht komen. Ze zorgen voor een brandend gevoel en ‘versnipperen’ je huid als het ware. Niet echt heel prettig. Dus pas op als je denkt de pruik van Trump te hebben gevonden. Schijn bedriegt!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze giftige rups is net een Donald Trump-pruik
Sluiten