Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 14 okt 2016 / 06:35 uur

Brit krijgt 3.333 euro boete na plas in paspoortzone

Voor een Britse toerist is het tochtje naar Brindisi wel heel duur geworden. Bij aankomst op het vliegveld in het zuidoostelijke havenstadje van Italië kreeg hij namelijk een boete van 3.333 euro wegens wildplassen, zo schrijft de krant Il Gazettinno.

De 68-jarige man was op 30 september net van het Manchester naar Italië gevlogen en moest daarom plaatsnemen in de rij voor reizigers van buiten de Schengenzone. Dit duurde hem te lang, waarna hij besloot te midden van zo’n vijftig andere wachtende zijn broek open te ritsen en het plasje te plegen. Hij werd later opgepakt.

De Brit vloog met Ryanair en directeur Michael O’Leary (foto) heeft zich in het verleden al eens laten ontvallen, dat er wat hem betreft geen toiletten aanwezig hoeven te zijn in de vliegtuigen. Ryanair doet bijna uitsluitend korte Europese vluchten en zonder toiletten kunnen er extra passagiers aan boord. Of het bewuste toestel waar de beboete man mee vloog een toilet had, is vooralsnog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Brit krijgt 3.333 euro boete na plas in paspoortzone
Sluiten