IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 28 sep 2016 / 20:29 uur

Zusjes gaan hand in hand op wereldreis

De meeste fanatieke Instagrammers kennen fotograaf Murad Osmann inmiddels wel. Samen met zijn geliefde reist hij de wereld over en dat legt hij hand in hand vast op Instagram. De Nederlandse Vincent Stam doet iets soortgelijks: tijdens hun wereldreis laat hij zijn dochters hand in hand poseren.

Samen met zijn vrouw en twee jonge dochters, reist Vincent de wereld rond. De wereldreiziger legt dat op bijzondere wijze vast. Regelmatig laat hij zijn dochters hand in hand poseren, terwijl hij ze van de achterkant op de foto zet. Het wordt inmiddels een aardige fotoreeks.

Met plezier

Niet altijd met plezier: „In het begin moesten we de meisjes soms omkopen met ijsjes,” vertelt Vincent aan National Geographic. „Na een tijdje begonnen ze er zelf plezier in te krijgen. Nu zoeken ze zelfs mee naar leuke plekken voor foto’s.”

Wereldreis

Vincent en zijn vrouw Josje zijn al een jaar op reis met dochters Jessii (vijf) en Juna (drie), weet de website. Het stel trok met een vijf maanden oude baby door Zweden en bezocht in de afgelopen jaren ook nog onder andere Marokko, IJsland en Australië. Maar: het stel was nooit langer dan een maand weg.

Toen Josje zwanger was van Jessii, prikten de twee een datum voor de wereldreis die nog op het verlanglijstje stond. Op 1 september 2015 moest de reis beginnen. Vijf jaar lang spaarden ze én kwamen er twee kinderen. Inmiddels is de familie al een jaar onderweg.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zusjes gaan hand in hand op wereldreis
Sluiten