Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 13 sep 2016 / 12:07 uur

Vrouw wijst huwelijksaanzoek af omdat man hond haat

Echte dierenvrienden zullen het bericht hieronder wel begrijpen. Een vrouw uit India heeft een huwelijksaanzoek afgewezen, omdat de man in kwestie het – op zijn zachtst gezegd – niet zo op honden heeft.

De vrouw die door de dolenthousiaste man ten huwelijk werd gevraagd, is de trotse eigenaresse van een hond. Er was echter een probleem, want de man gaf aan dat hij er niet klaar voor was om de hond in huis te laten nadat het stel getrouwd zou zijn. Hij zegt dat hij niet met een hond kan leven en dat zijn moeder „honden sowieso haat.”

Oplossing

Hoewel de man blijft proberen een ‘oplossing’ te vinden voor het hondenprobleem, is de vrouw vastberaden: er komt geen huwelijk, want de hond zal altijd een issue blijven. „Ik weet het zeker, want het hebben van een hond is absoluut geen tijdelijke fase. Ik kan mijn hond niet verbannen. Voor niemand niet”, aldus de vrouw tegen de ietwat gepikeerde man.

De man in kwestie reageert met de tekst: „In dat geval: trouw dan alsjeblieft maar met je hond.” We weten in ieder geval zeker dat ze er goed aan heeft gedaan om deze ‘onbeschofte hond’ af te wijzen…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw wijst huwelijksaanzoek af omdat man hond haat
Sluiten