IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 28 sep 2016 / 18:29 uur

Vrouw vlucht uit restaurant, ouders betalen rekening

Er zijn momenten dat je je een beetje schaamt voor je kind. Omdat hij of zij iemand ‘dik’ noemt, bijvoorbeeld, of een snoepje steelt uit de winkel. Maar als je kind volwassen is, moet dat toch lang en breed over zijn.

Dat zou je denken, maar de ouders van Donna-Marie Bridgeman uit Engeland schaamden zich te pletter voor hun 23-jarige dochter. Die was heerlijk met haar vriendje uit eten gegaan, maar ging er nog voor de rekening van 147 pond op tafel kwam vandoor.

Rekening

Maar boontje komt om z’n loontje. Donna-Marie en haar vriendje werden samen met een fles wijn op de beveiligingscamera’s gekiekt. De beelden kwamen naar buiten, waarna ouders Bridgeman besloten naar het restaurant te gaan en de rekening te betalen.

„Ik ben opgelucht dat deze twee mensen het zo hebben opgepakt”, zegt eigenaar Brendan Padfield tegen Metro UK. „Maar ik vind het vooral sneu voor Donna-Marie. Haar ouders hebben de waardigheid en de eer gehad om excuses aan te bieden omdat ze zich zo schamen voor hun dochter.”

Het juiste doen

Hij voegt toe: „Ik zal ervoor zorgen dat meneer en mevrouw Bridgeman het geld terugkrijgen als hun dochter en haar vriend doen wat juist is.” Het is niet de eerste keer dat Donna-Marie zomaar wegrent: eerder stapte ze ook een taxi uit zonder te betalen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw vlucht uit restaurant, ouders betalen rekening
Sluiten