Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 23 sep 2016 / 20:24 uur

Vrouw opent vuur op inbrekers

Als inbreker met een wapen zou je niet denken dat iemand snel tegen je in verzet gaat. Dat bleek wel even anders bij de inbrekers die een huis van een vrouw uit Gwinnett County, in Georgia binnendrongen: de vrouw des huizes bleek niet zo bang aangelegd te zijn.

Camerabeelden uit het huis van de vrouw, laten zien dat de vrouw – zodra de inbrekers dichterbij komen – het vuur opent met een klein wapen, om zichzelf te beschermen tegen de drie indringers.

Hoewel de meeste mensen op social media de actie van de vrouw fantastisch vinden, is er ook commentaar op het filmpje. Zo zou de politie, die het filmpje plaatste, wapens promoten. Bovendien vinden sommigen dat het lijkt alsof het filmpje gebruikt wordt vanwege de verkiezingen: Donald Trump is een groot voorstander van wapenbezit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw opent vuur op inbrekers
Sluiten