Puck Roest
Puck Roest Good vibes 13 sep 2016 / 12:11 uur

Vrouw besteedt 335 euro aan operatie voor goudvis

Een vrouw uit Australië heeft 335 euro uitgegeven aan een operatie voor haar goudvis. Het beestje had namelijk een klein steentje ingeslikt.

Nadat Emma Marsh er achter kwam dat haar huisdier een steentje had ingeslikt, haastte ze zich naar de dierenkliniek. De dierenarts stopte een verdovingsmiddel in het water van de goudvis zodat het beestje in slaap kon vallen. Vervolgens werd het steentje uit de mond van de vis gehaald.

Na een overnachting in de kliniek mocht de vis weer naar huis. De operatie kostte in totaal 335 euro, 66 euro voor de consultatie en 261 euro voor de verdoving en het nachtje in de kliniek. Het verwijderen van het steentje kostte slechts 8 euro. Een duur grapje, maar de vis maakt het in ieder geval weer goed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw besteedt 335 euro aan operatie voor goudvis
Sluiten