Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 27 sep 2016 / 13:48 uur

Vrouw (20) verkoopt maagdelijkheid voor studie

Een 20-jarige vrouw uit Rusland heeft een ietwat aparte manier gevonden om haar studie in het buitenland te kunnen betalen: ze zette haar maagdelijkheid te koop op internet, meldt Metro UK.

De vrouw, Ariana genaamd, verkoopt haar maagdelijkheid op een escortsite. Goedkoop is de mooie Ariana niet: belangstellenden moeten minimaal 130.000 pond betalen om met de student het bed te mogen delen.

Hoewel Ariana ook naar andere manieren heeft gekeken om het geld voor haar buitenlandse studie bij elkaar te krijgen, bleek dit de makkelijkste manier om snel geld te verdienen. „Veel studenten hebben het probleem dat ze tijdens hun studie moeten werken om hun studie te kunnen betalen”, zegt Ariane.

„Ik wil verhuizen naar een ander land voor mijn studie geneeskunde. De universiteit zal erg duur zijn, evenals de huur. Ik kan me voorstellen dat het leven in een ander land heel erg hard zal zijn, daarom wil ik de financiële barricade wegnemen zodat ik mij kan focussen op het studeren”, aldus Ariana.

Uitleggen geen probleem

Volgens Ariana zijn haar ouders niet op de hoogte van de manier waarop ze aan geld probeert te komen om haar nieuwe leven te kunnen bekostigen. Overigens meent zij geen enkel probleem te hebben om het uit te leggen, mochten ze er uiteindelijk achterkomen.

Ariana heeft haar vrienden achter zich staan en omschrijft zichzelf als een ‘onafhankelijke vrouw’, die er zelf voor kiest om haar maagdelijkheid te verkopen. Ze heeft het gevoel dat ze heel erg lang gewacht heeft om haar maagdelijkheid weg te geven aan de juiste persoon, maar het werd telkens niks met die mannen in kwestie. „Waarom zou ik nog langer wachten?”, zegt ze. „Waarom zou ik mijn maagdelijkheid moeten verliezen aan iemand die later mijn hart breekt?”

Hoewel Ariana de verkoop ziet als een investering, hoopt ze wel dat de uiteindelijke ‘koper’ een respectvol en liefhebbend persoon is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw (20) verkoopt maagdelijkheid voor studie
Sluiten