Puck Roest
Puck Roest Good vibes 28 sep 2016

Vader imiteert fotoshoot dochter op hilarische wijze

Vaders staan erom bekend dat ze dolgraag hun kinderen voor schut willen zetten. Maar de papa van de Amerikaanse Kendel Divarco spant werkelijk de kroon.

Divarco’s dochter won een tijd geleden een modellenwedstrijd. Ze won een reis naar Las Vegas én een fotoshoot in het luxe Green Valley Ranch-resort. Kendel was erg blij met het resultaat, maar door het werk van haar ouders zal ze de shoot nu nooit meer vergeten.

Foto: Kendel Divarco

Kendels ouders verbleven vorige week in hetzelfde oord in Las Vegas voor een conventie. Kendels vader besloot op een rustige middag de gehele fotoshoot na te maken, maar dan met zichzelf als model. Het resultaat is hilarisch.

Foto: Kendel Divarco

Beter model

Kendels moeder fotografeerde haar man op precies dezelfde plekken in de juiste houding. En Kendel? Die kon wel lachen om de actie van haar ouders. „Ik vind het wel jammer dat mijn vader er op de meeste foto’s beter uitziet dan ik”, grapt ze tegen Buzzfeed. Kennelijk halen haar ouders wel vaker grappige streken uit, want het verbaasde haar niet eens meer. Wij zijn benieuwd naar andere komische acties van het stel.

Foto: Kendel Divarco
Foto: Kendel Divarco

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vader imiteert fotoshoot dochter op hilarische wijze
Sluiten