Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 28 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Theoretische rijles mondt uit in steekpartij

Als er gewonden tijdens rijlessen vallen, dan verwacht je dat dat tijdens de praktijklessen gebeurt, als de onervaren bestuurder een fout maakt. Maar in België was het niet een praktijk-, maar een theorieles die met drie gewonden eindigde.

Tijdens een theorieles op een rijschool in het Antwerpse district Deurne kregen medewerkers het aan de stok met twee leerlingen. Een van hen trok een mes, waarna er een worsteling ontstond. Drie mensen raakte hierbij gewond, waarvan een momenteel in levensgevaar verkeert. Hij werd door het mes geraakt in zijn hals en is naar het ziekenhuis afgevoerd.

De man die het mes trok, is na het incident weggevlucht en voor zover bekend nog niet de kraag gevat door de politie, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Theoretische rijles mondt uit in steekpartij
Sluiten