Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 28 sep 2016 / 08:55 uur

Restaurant bedenkt perfect menu voor zeurende kids

Met je kinderen naar een restaurant is vaak een hel voor ouders. Ze weten niet wat ze willen eten, lusten niks of hebben nergens zin in. Op het internet is een foto opgedoken van een restaurant dat daar heel handig op inspeelt.

De menukaart waar een foto van opdook vertoont een menu dat perfect is voor ‘het nukkige kind’. De keuze bestaat namelijk uit gerechten als ‘Ik weet het niet’, ‘Het boeit me niet’ en ‘Ik heb geen honger’: standaard zinnetjes die je nog wel eens uit de monden van kinderen kunt horen.

Gebrek aan groente

Wat de gerechten inhouden? Niet al te gezonde snacks als hotdogs, gegrilde kaas en kipvingers, maar dat mag de pret niet drukken. Hoewel sommige zich ergeren aan het gebrek aan groente op de menukaart, wordt over het algemeen razend enthousiast gereageerd op de foto die het internet overgaat. Niet alleen juichen ouders het idee toe, maar menig ouder stelde meteen de vraag of zo’n menu ook niet voor volwassenen kan worden gefabriceerd.

Local Delis Kids menu

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Restaurant bedenkt perfect menu voor zeurende kids
Sluiten