Sofie Smulders
Sofie Smulders Good vibes 29 sep 2016 / 21:00 uur

Portret van Fajah geschilderd met bijzondere kwast

Een kunstenaar met de naam Pricasso heeft BN’er Fajah Lourens vandaag geschilderd op een wel heel bijzondere wijze: met zijn geslachtsdeel namelijk. RTL Boulevard deed live verslag.

Onder het toeziend oog van een flink aantal belangstellenden ging de excentrieke artiest te werk, met uitgebreid zicht op zijn penis dus. In slechts twintig minuten tijd zette Tim Patch, zoals Pricasso eigenlijk heet, een vrij goed gelijkende beeltenis van Lourens op het doek.

Lichaamsvriendelijke materialen

Voor het creëren van een kunstwerk gebruikt Patch slechts natuurlijke hulpmiddelen. Verf die hij zelf maakt en die veilig is voor zijn lichaam en zacht canvas. Voordat hij begint, smeert de Australiër zijn geslachtsdeel in vaseline. Patch kan echter niet kunstwerk na kunstwerk maken, na een tijdje gaat het schilderen wel pijn doen, vanwege de tere huid van zijn penis.

View this post on Instagram

|| PRICASSO || 🎨 Vandaag heeft Pricasso een portret van mij geschilderd met zijn kwast 🍆, dit weekend is hij te zien op Kamasutra festival! Waar ik morgen avond mag draaien! 🎧

A post shared by MKBM Faya (@mykillerbodymotivation) on

Hij koos er een aantal jaar geleden voor om deze ‘kwast’ te gebruiken om zich te onderscheiden van andere kunstenaars. Er was nog niemand die iets soortgelijks deed. „Er zijn miljoenen artiesten in de wereld, maar niemand die met zijn penis schildert”, kunnen we lezen op de website van Pricasso.

„Ik vind het echt heel mooi”, zegt Fajah over het eindresultaat. „Het is een heel aparte stijl die hij heeft en dat vind ik wel bijzonder eigenlijk.” Pricasso is dit weekend te zien op het Kamasutra Festival in Utrecht, waar Fajah morgenavond ook moet draaien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Portret van Fajah geschilderd met bijzondere kwast
Sluiten