Lisa.Vermeij
Lisa.Vermeij Good vibes 4 sep 2016 / 17:51 uur

Pasgetrouwd stel treft 3420 bierflesjes in tuin

Een pasgetrouwd stel uit Brummen, Gelderland keek zaterdag raar op toen zij bij thuiskomst werden verrast door een bijzondere vondst in hun tuin.

Wouter en Michelle Harberink stapten zaterdag in het huwelijksbootje en toen zij eenmaal thuis kwamen deden ze een bizarre ontdekking. De tuin van het kersverse echtpaar lag namelijk vol met wel geteld 3420 lege bierflesjes, meldt Omroep Gelderland. Omgerekend ligt er voor 324 euro aan statiegeld in de tuin.

De voorraad lege flesjes was er niet zomaar komen te liggen. De opvallende actie was een idee van vrienden van het stel. Bij een ander huwelijk, tussen een ander stel van de vriendengroep werd eerder al eens een boog voor het huis gemaakt van kratten bier. Het lijkt er op dat er een traditie is ontstaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pasgetrouwd stel treft 3420 bierflesjes in tuin
Sluiten