IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 20 sep 2016 / 14:27 uur

Moeder laat zoon (2) alleen in auto om te feesten

Als jonge moeder kun je zonder oppas niet zomaar even de hort op om een avondje flink te feesten, zou je denken. Een 25-jarige moeder uit Zwitserland dacht daar heel anders over en sloot haar 2-jarige zoon op in de auto, meldt The Local.

Zolang het jochie in de auto vastzat, kon ze namelijk lekker feesten met haar collega’s, moet de redenatie geweest zijn. Terwijl ze aan het genieten was van een avondje uit, werd de peuter doodsbang en schreeuwde hij om hulp.

Geen eigenaar

Het gebeurde zondagavond vroeg. Voorbijgangers merkten het jochie op en belden de politie. Ondertussen ging een groep mensen op zoek naar de eigenaar van de auto, maar kon deze nergens vinden.

Verwaarlozing

Omdat de deur op slot zat, moest er een monteur aan te pas komen om de veilig afgesloten auto open te breken zodat het jongetje opgevangen kon worden. Een van de voorbijgangers werd volgens de politie zo woedend dat hij de auto aanviel.

De moeder kan aangeklaagd worden voor verwaarlozing van haar kind.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Moeder laat zoon (2) alleen in auto om te feesten
Sluiten