Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Good vibes 30 sep 2016

Man wandelt Apple-winkel binnen en sloopt de boel

Een opmerkelijk voorval in een Franse Apple Store. Een man kwam heel rustig de winkel winkel binnen lopen, maar begon al snel de boel kort en klein te slaan met een metalen bal. Dat meldt The Mirror.

Op camerabeelden is te zien hoe de man, die een zonnebril en rugzak draagt, van de ene tafel naar de andere tafel loopt. Hij pakt iPhones, iPads en MacBooks op, legt ze neer en slaat ze ze vervolgens stuk met een metalen bal.

Al snel komt er een beveiliger naar de man toen en vraagt hem waar hij mee bezig is. Nog voor dat de beveiliging een antwoord heeft gekregen, snelt de vandaal de winkel uit alsof er niets aan de hand is. De identiteit van de man is nog niet bekend, ook is het nog niet duidelijk of hij is gearresteerd. Volgens Britse media zou hij ontevreden zijn geweest over de service.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man wandelt Apple-winkel binnen en sloopt de boel
Sluiten